Zomerkampen 2020


Covid-19

De veiligheidsraad besliste afgelopen week dat jeugkampen weer mochten van start gaan. Toch blijkt deze richtlijn niet van toepassing te zijn voor sportkampen. Omtrent de organisatie van sportkampen blijkt nog veel onduidelijkheid. (zie VRT nieuws : Grote onduidelijkheid sportkampen)


Momenteel wordt er in onze club bekeken hoe we de sportkampen veilig kunnen laten doorgaan.

Inschrijvingen zijn momenteel niet mogelijk, deze worden weer opgestart zodra er meer duidelijkheid gegeven wordt door de Veiligheidsraad. Voor degenen die al ingeschreven waren, deze inschrijving blijft geldig en deze mensen zullen gecontacteerd worden zodra er zicht op is wanneer de kampen effectief zullen doorgaan.

We begrijpen dat veel mensen met vragen zitten. Toch willen we vragen om geen mails omtrent kampen te sturen, zolang er geen uitsluitsel van de Veiligheidsraad is. Ook voor ons zijn er nog veel vragen.

Wij volgen het op de voet op en communiceren zodra er nieuwe richtlijnen zijn omtrent de sportkampen.


Zomerkampen en competitiestages

Vonden jullie kinderen de paasstage leuk en hebben ze zin in nog meer tennis-, speel- en knutselplezier? Kom dan naar één van onze tenniskampen, beiden mag natuurlijk ook ;-)

Er vinden twee grote tenniskampen plaats: eentje in juli van maandag 6/7 tot en met vrijdag 10/7 en eentje in augustus van maandag 3/08 tot en met vrijdag 7/8 telkens van 9u tot 16u. Deze worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Er is opvang mogelijk van 8-9h, en van 16-17h.

Voor de allerkleinsten wordt er een kleuterklasje ingericht zodat ze de hele week in hetzelfde groepje blijven en telkens in contact komen met dezelfde vertrouwde gezichten. Zij zullen ook altijd samen met de begeleiders middageten zodat ze niet verloren lopen in de grote groep. De dagen worden gevuld met oefeningen en spelletjes om bewegings- en balvaardigheden bij te brengen als voorbereiding op het echte tennissen. Het knutselen mag natuurlijk niet ontbreken. Om te bekomen van al deze leuke activiteiten worden er ten gepaste tijden rustmomenten ingelast.

Voor de anderen wordt het samen tennissen met een flinke dosis spel en fun!

Heel speciaal bij het eerste kamp is de overnachting op donderdag in tentjes voorafgegaan door de ‘Bonte Avond’ waar iedereen zijn talenten in groep of alleen kan tonen aan de anderen. ’s Morgens wordt er een stevig ontbijt voorzien om de laatste dag nog spannende wedstrijdjes tegen elkaar te kunnen spelen. Enige vereiste om hier aan deel te nemen is dat je minstens 9 jaar (geboortejaar 2011) bent. Deze overnachting is geen verplichting maar is een unieke ervaring waar nog lang wordt over nagepraat.

Ben je onder de 9 jaar! Niet getreurd, dan maak in je in het julikamp een kleine uitstap naar een nog onbekende, mysterieuze, leuke bestemming.

In het augustuskamp is er geen overnachting voorzien maar gaan de allerkleinste zich een halve dag amuseren in een speeltuin en maken de grotere kinderen een fietstocht naar een zwembad om daarna een verfrissende duik te nemen.

Ben je geboren tussen 2016-2011 en wil je liever nog geen hele dag komen meedoen dan kan je kiezen voor het kidskamp van ??/7 tot ??/7. Dit start elke dag om 9u en eindigt om 12u. De voormiddagen worden gevuld met tennis, spelletjes en knutselactiviteiten.

Wil je tijdens de vakantie je tennistalenten nog meer ontwikkelen om met meer vertrouwen, kennis en vaardigheden tornooien aan te vangen. Schrijf je dan in voor de competitiestages.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor om jullie kids onvergetelijke tennisweken te bezorgen!


INSCHRIJVEN JULI-KAMP

INSCHRIJVEN KIDS-KAMP (meer info volgt nog)

INSCHRIJVEN AUGUSTUS-KAMP

INSCHRIJVEN COMPETITIE-KAMP (meer info volgt nog)