Zomerkampen

Zomerkampen en competitiestages

Vonden jullie kinderen de paasstage leuk en hebben ze zin in nog meer tennis-, speel- en knutselplezier? Kom dan naar één van onze tenniskampen, beiden mag natuurlijk ook ;-)

Er vinden twee grote tenniskampen plaats: eentje in juli van maandag 1/7 tot en met vrijdag 5/7 en eentje in augustus van maandag 29/7 tot en met vrijdag 2/8 telkens van 9u tot 16u. Deze worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Er is opvang mogelijk van 8-9h, en van 16-17h.

Voor de allerkleinsten wordt er een kleuterklasje ingericht zodat ze de hele week in hetzelfde groepje blijven en telkens in contact komen met dezelfde vertrouwde gezichten. Zij zullen ook altijd samen met de begeleiders middageten zodat ze niet verloren lopen in de grote groep. De dagen worden gevuld met oefeningen en spelletjes om bewegings- en balvaardigheden bij te brengen als voorbereiding op het echte tennissen. Het knutselen mag natuurlijk niet ontbreken. Om te bekomen van al deze leuke activiteiten worden er ten gepaste tijden rustmomenten ingelast.

Voor de anderen wordt het samen tennissen met een flinke dosis spel en fun!

Heel speciaal bij het eerste kamp is de overnachting op donderdag in tentjes voorafgegaan door de ‘Bonte Avond’ waar iedereen zijn talenten in groep of alleen kan tonen aan de anderen. ’s Morgens wordt er een stevig ontbijt voorzien om de laatste dag nog spannende wedstrijdjes tegen elkaar te kunnen spelen. Enige vereiste om hier aan deel te nemen is dat je minstens 9 jaar (geboortejaar 2010) bent. Deze overnachting is geen verplichting maar is een unieke ervaring waar nog lang wordt over nagepraat.

Ben je onder de 9 jaar! Niet getreurd, dan maak in je in het julikamp een kleine uitstap naar een nog onbekende, mysterieuze, leuke bestemming.

In het augustuskamp is er geen overnachting voorzien maar gaan de allerkleinste zich een halve dag amuseren in een speeltuin en maken de grotere kinderen een fietstocht naar een zwembad om daarna een verfrissende duik te nemen.

Ben je geboren tussen 2015-2010 en wil je liever nog geen hele dag komen meedoen dan kan je kiezen voor het kidskamp van 8/7 tot 12/7. Dit start elke dag om 9u en eindigt om 12u. De voormiddagen worden gevuld met tennis, spelletjes en knutselactiviteiten.

Wil je tijdens de vakantie je tennistalenten nog meer ontwikkelen om met meer vertrouwen, kennis en vaardigheden tornooien aan te vangen. Schrijf je dan in voor de competitiestages.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor om jullie kids onvergetelijke tennisweken te bezorgen!


INSCHRIJVEN JULI-KAMP

INSCHRIJVEN KIDS-KAMP

INSCHRIJVEN AUGUSTUS-KAMP

INSCHRIJVEN COMPETITIE-KAMP