Terrein reserveren

Terrein reserveren

Wij gaan het systeem hanteren van ‘pay and play’. Je moet dus geen apart lidgeld betalen.

HOE KAN IK GEBRUIKER WORDEN VAN HET RESERVATIESYSTEEM EN EEN PADEL-PLEIN RESERVEREN? (voor de eerste keer)

- Klik op deze link: https://www.supersaas.be/schedule/sporta_padel/Sporta_Padel

- Je maakt een account aan. Enkel een emailadres, jouw naam en een zelfgekozen wachtwoord zijn vereist. Vanaf dat moment ben je gebruiker van het reservatiesysteem van Sporta Padel

Om effectief nu een plein te reserveren zijn er 2 mogelijkheden:

1. Je hebt geld gestort op de rekening van Sporta Padel (KBC BE33 7360 6104 0346), cash betaald of via payconiq bij één van onze leden (Manu Claes, Johan Martens, Hugo Hermans of Koen Maris). Als het geld is toegekomen krijg je op je gebruikersaccount van het reservatiesysteem een krediet (bvb je stort 100€, dan krijg je op je account een krediet van 100€, dit wil zeggen dat je 5 pleinen kan reserveren met je krediet op je account. Er moet maar 1 iemand een plein reserveren voor de 4 spelers die nodig zijn om padel te spelen. Dus per plein betaal je slechts 5€ per speler om 1.5u te spelen! OPMERKING: Als je in 1 keer €200 stort, krijg je een krediet van €220, dus 1 beurt extra.

2. Je hebt een PayPal account (of je maakt een account aan) (is trouwens kosteloos). Je gaat naar de reservatielink (zie hieronder) en je maakt je reservatie. Je kan je reservatie betalen via jouw ‘PayPal account’. Je betaalt dan 20€ voor deze reservatie en je kan weer 1.5u spelen met 4 spelers

In het reservatiesysteem zal je zien dat we werken met een blauwe plein (terrein 1) en een rode plein (terrein 2).

Op het scherm zie je een week agenda die begint op zondag en eindigt op zaterdag.

Denk eraan, iedereen (welke mogelijkheid je ook gebruikt) moet zich aanmelden en een account maken op het reservatiesysteem

Rackets huren

Padel rackets zijn te huur op onze club aan 2euro per stuk per sessie. Gewoon aan iemand van de bar even vragen en je identiteitskaart als borg afgeven.

Verlaagd tarief daluren en enkelspel

Voor de daluren (van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:30) betaal je maar 12€ voor 1,5 uur. Het normale tarief is 20€ voor 1,5 uur.

Er kan tijdens de daluren ook 1 op 1 gespeeld worden aan verminderd tarief. Voor een enkelwedstrijd betaal je dan 10€ voor 1,5 uur.

HOE ZAL HET IN ZIJN WERK GAAN?

Je betaalt steeds 20€ bij de reservatie. Wie gereserveerd heeft tijdens de daluren krijgt 8€ teruggestort op zijn of haar account. Wie wil enkel spelen tijdens de daluren kan dat vermelden bij de reservatie en dan zullen wij 10€ terug op je account zetten. Wij kunnen dit controleren aan de hand van de videobeelden.

Sportieve groeten

Het Padel team